Podporná politika v podmienkach metropolitného regiónu - Tvrdoň, Jozef
Viedenský metropolitný región. Ekonomická charakteristika tohto regiónu. Postavenie regiónu v poznatkovo založenej ekonomike. Aktéri podpornej politiky. Fondy, nadácie a finančné ocenenia, ktoré slúžia na podporu vedy a výskumu. Závery z analýzy podmienok rozvoja metropolitného regiónu.