Spoločensky zodpovedné podnikanie ako prístup marketingového riadenia podniku - Bartková, Lucia
Spoločensky zodpovedné podnikanie - jej rôzne definície. Zodpovednosť voči spotrebiteľom. Zodpovednosť voči verejnosti. Vzťahy s konkurentmi. Globalizácia a spoločenská zodpovednosť v podnikaní. Spoločenská zodpovednosť podnikov na Slovensku. Príklady z praxe.