Interpretácia vybraných oblastí vplyvu organizačnej kultúry - Ďurková, Katarína
Prepojenie organizačnej kultúry a vnútropodnikového komunikačného systému. Vymedzenie pojmu organizačná kultúra. Všeobecné poznatky o organizačnej kultúre ako súčasti strategického riadenia podniku.