Konsolidovaná účtovná závierka v podmienkach verejnej správy - Kašiarová, Lucia
Povinnosť zostavovať konsolidovanú účtovnú závierku pre obce, vyššie územné celky a kapitoly štátneho rozpočtu. Legislatíva. Zmeny v porovnaní s konsolidovanou účtovnou závierkou zostavenou k 31. decembru 2010. Štruktúra konsolidovanej účtovnej závierky.