Dopady finančnej a hospodárskej krízy a protikrízových opatrení na obce - Mrva, Jaroslav
Základné rámce dopadov a prejavov finančnej a hospodárskej krízy v obciach. Opatrenia a nástroje obcí na preklenutie dopadov finančnej a hospodárskej krízy. Dopady finančnej a hospodárskej krízy na rozpočtové hospodárenie obcí v roku 2009, stav ekonomiky obcí pri vstupe do druhého roku krízy. Riziká ekonomickej stability a rozpočtového hospodárenia obcí v roku 2010.