Daňové úľavy pri zavádzaní biopalív v SR a v EÚ - Kudla, Martin
Aktuálne daňové stimuly v oblasti nepriamych daní (spotrebnej dani z minerálnych olejov a DPH). Daňové stimuly pre biopalivá na území SR. Problematika aktuálnych daňových stimulov v oblasti nepriamych daní vo vybraných členských štátoch EÚ. Daňové zvýhodnenie biopalív v Nemecku.