Zaujímavá alternatíva - mezanínové financovanie - Pardupa, Martin
Mezanínové financovanie ako hybridné financovanie medzi bankovou pôžičkou a vlastným kapitálom. Riziko spoločnosti, ktorá poskytuje financie. Dlhodobé partnerstvo.