Fair Trade ako súčasť Corporate social responsibility - Jurišová, Vladimíra
Definícia a základné princípy konceptu Fair Trade. Výrobky označené logom FLO (Fairtrade Labeling Organization). Problémy ľudí v rozvojových krajinách a nástroje odstraňovania chudoby v týchto krajinách. Dohody prospešné pre výrobcov z rozvojových krajín. Fair Trade vo svete a na Slovensku.