Účtovanie o aktívach, prevedených zákazníkom na poskytovateľa služieb podľa IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
Pre mnohých poskytovateľov služieb nie je vždy výhodné zabezpečiť zo svojich zdrojov prístup všetkých potenciálnych zákazníkov k svojim službám.