Novela štandardov IFRS 3 a IAS 27 - Tumpach, Miloš, 1970-
Začiatkom januára 2008 by mali byť Radou pre Medzinárodné účtovné štandardy (IASB) zverejnené finálne verzie dlho očakávaných noviel štandardov IFRS 3 (Podnikové kombinácie) a IAS 27 (Konsolidovaná účtovná závierka a individuálna účtovná závierka materského podniku).