Inovácie a inovačná výkonnosť krajín EÚ - Girgošková, Mária
Inovácie a ich charakteristiky. Inovačné aktivity v rámci Európskej únie a Slovenska. Rámcový program pre konkurencieschopnosť a inovácie (2007-2013). Inovačná stratégia a politika Slovenskej republiky. Inovačná výkonnosť vybraných krajín EÚ.