Ekonomické a sociálne dôsledky krízy na verejné financie a východiská pre ich ozdravenie v Slovenskej republike - Oláh, Michal
Dôsledky krízy vo vzťahu k poklesu dynamiky ekonomiky, zvyšovaniu nezamestnanosti, deficitu verejných financií a zadlženosti SR. Cesty prekonávania krízy, rôzne pohľady na zvolené spôsoby a dopady na zabezpečenie ďalšieho vývoja hospodárstva, na riešenie schodku verejných financií, zadlženosti a na vplyv na spotrebu a občanov. Príspevok poukazuje najmä na dôležitosť východísk z krízy aj z hľadiska hlavných smerov hospodárskej politiky členských štátov a EÚ.