Dobrovoľné nástroje environmentálnej politiky - Urblíková, Daniela
Environmentálna politika a jej dobrovoľné nástroje. Delenie dobrovoľných nástrojov environmentálnej politiky podľa ich účelu. Nástroje a metódy environmentálneho manažérstva štandardizované normami ISO radu 14000. Ekooznačovanie. Značka Environmentálne vhodný produkt. Priznanie environmentálnej značky.