Regionálna analýza výdavkov domácností Slovenskej republiky v rokoch 2004-2008 - Labudová, Viera, 1958-
Štatistika rodinných účtov. Rodinné účty zamerané predovšetkým na zisťovanie výdavkov domácností. Vybrané miery podobnosti a nepodobnosti štruktúr. Miery koncentrácie slebo nerovnosti. Výsledky analýzy peňažných výdavkov domácností v krajoch SR v období rokov 2004-2008.