Kvalita informácií v riadení podniku - Lalinská, Jana
Informácie ako výrobný zdroj, rovnako ako pracovná sila, suroviny, výrobné zariadenia či peniaze. Efektívne získavanie a využívanie podpory a metód pre riadenie informácií. Podnikový informačný systém. Podmienky efektívneho fungovania manažérskeho informačného systému.