Podpora inovácií znalostne intenzívnymi službami - Lešková, Anna
Základná definícia služby ako činnosti, ktorú na trhu môže jeden subjekt ponúknuť druhému. Služby a vývoj nových riešení, kde zdrojom inovácií je sám poskytovateľ týchto služieb (science-based sector). Znalostne intenzívne služby pre podniky - T KIBS (Technological Knowledge Intensive Business Services). Trendy v službách a vznik konzorcií.