Komparácia využívania sociálnych médií ako nástroja marketingovej komunikácie v SR a vo vybraných krajinách - Majtán, Štefan
Sociálne média ako nástroj marketingovej komunikácie a PR. Rozsah využívania internetu a sociálnych médií na Slovensku a miera ich vnímania používateľmi ako nástroja marketingovej komunikácie.