Formovanie regionálnych klastrov ako nástroj riešenia problému regionálnych disparít - Rýsová, Lucia
Vybrané prístupy chápania a definovania pojmu klaster. Typológia klastrov. Formovanie klastrov a ich životný cyklus. Politika zameraná na podporu rozvoja klastrov. Stratégie regionálneho rozvoja zamerané na využitie klastrového prístupu.