Systémy ERP v regióne strednej a východnej Európy - Dobre, Madalin
Ekonomická kríza vážne zasiahla trh s produktami používanými na riadenie a plánovanie podnikových zdrojov (ERP). Prejavilo sa to predovšetkým na predaji licencií a súvisiacich služieb. Dopad krízy sa prejavil dokonca aj v oblasti údržby systémov, ktoré tradične patria medzi najstabilnejšie v oblasti ERP, najmä v segmente malých a stredných podnikov.