Prieskum využívania elektronických foriem komunikácie - Pomffyová, Mária
V čase rýchlych zmien je nevyhnutné informovať zamestnancov o strategických zmenách, ktoré chce organizácia vykonať, čím sa dosiahne ich väčšia zainteresovanosť a lojalita pri dosahovaní svojich cieľov. Prieskum v oblasti využívania možností informačných systémov. Najčastejšie využívané systémy na riadenie procesov. Vplyv komunikácie na podporu riadenia procesov. Najfrekventovanejšie používané komunikačné nástroje. Dôvody preferencie elektronických foriem komunikácie. Podiel komunikačných nákladov na celkových nákladov firmy.