Globálny pohľad na využívanie dreva a pôdy vo svete - Parobek, Ján
Drevo ako obnoviteľný zdroj energie. Hospodárenie a využívanie lesov a drevnej suroviny v súčasnosti. Význam obnoviteľných zdrojov energie. Udržateľnosť dodávok energie a ostatných obnoviteľných surovín.