Postavenie projektového manažéra a jeho spôsobilostí v projektovom manažmente - Chovanová, Henrieta
Spôsobilosti projektového manažéra. Možnosti vzdelávania projektových manažérov. Požadované spôsobilosti na jednotlivých pozíciách projektového manažmentu.