Aby sa z SLA nestal zdrap papiera - Nielsen, Tomáš
SLA (Service level agreements) sa stali štandardnou súčasťou zmlúv v oblasti informačných technológií. Dohody sa obvykle uzatvárajú pri poskytovaní IT služieb, najmä pri outsourcingových projektoch.