Desať chýb pri inováciách - Košturiak, Ján
Inovácie ako technické zdokonalenie produktu. Inovačný proces ako proces vývoja alebo redizajnu výrobku. Podnikateľský systém na doručenie hodnoty zákazníkovi. Proces zákazníka a možnosti vytvárania novej alebo odlišnej hodnoty. Hodnota pre zákazníka a hodnota pre podnik. Príklady definovania zákazníkov a ich potrieb. Nesprávne riadený inovačný projekt.