Užitie ľudských zdrojov v manažmente samosprávy občianskej spoločnosti - Turan, Dušan
Naša samospráva, firmy a domácnosti sa ocitli predovšetkým v ekonomickom a kultúrnom priestore EÚ, v priestore jej trhu, vo víre jej globalizačných a integračných procesov. Manažment samosprávy, domácností a našich firiem bude determinovaný aktuálnym pozadím projekcie národnej a občianskej identity v EÚ. Na pozadí tejto projekcie súčasne prebieha proces rozdeľovania eurofondov tak v rámci EÚ, ako aj vnútri ekonomík jednotlivých krajín EÚ.