Problémy v klastroch cestovného ruchu - Stejskalová, Petra
Klastre a ich pozitívny vplyv na ekonomiku a rast HDP. Prínosy a problémy vstupu do klastra. Klastre cestovného ruchu na Slovensku. Zapájanie sa malých a stredných podnikov do klastrov. Právna forma a financovanie klastrov CR.