Realizácia politiky flexiistoty v podmienkach rakúskeho trhu práce - Přívara, Andrej, 1983-
Systém flexiistoty v kontexte konkurencieschopnosti ekonomík. Charakteristika rakúskeho trhu práce. Pružnosť a istota v pracovnoprávnych vzťahoch. Aktívna politika trhu práce. Stratégie celoživotného vzdelávania. Moderné systémy sociálneho zabezpečenia.