Nové environmentálne spravovanie - Belanová, Katarína, 1978-
Od riadenia k spravovaniu (from government to governance). Rastúca zložitosť a znížený vplyv národných štátov. Vyrovnávanie sa so zníženou suverenitou. Od riadenia k spravovaniu v krajinách strednej a východnej Európy.