Nové výzvy pred právnou vedou na základe porovnania chceného v roku 1989 a dosiahnutého v roku 2011 - Švidroň, Ján
Úvaha na tému aké je dnes právne prostredie a aké je súčasné právo. Perspektívy právnej vedy v Slovenskej republike. Právnické školstvo, právna veda a prostredie práva.