Analýza vplyvu globalizácie na slovenský drevársky priemysel v prvej dekáde 21. storočia - Šupín, Mikuláš
Vývoj zahraničného obchodu a jeho postavenie v hospodárskych vzťahoch. Drevársky priemysel SR. Spracovanie a produkcia drevárskych produktov. Vývoz a dovoz drevárskych produktov v SR.