Úvodné slovo k zborníku - Majtán, Štefan
Konfrontácia názorov pracovníkov katedry podnikovohospodárskej Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave s názormi odborníkov z katedier podobného zamerania doma i v zahraničí, ako aj so zástupcami hospodárskej praxe.