Predchádzanie chybám pri realizácii six sigma projektov - Turisová, Renáta
Prezentácia o predchádzaní chýb pri realizácii Six Sigma Projektov pomocou metódy FMEA, ktorá sa používa na analýzu možnosti vzniku negatívnych udalostí a ich následkov.Príklady preventívnych opatrení, ktoré pomôžu buď k zníženiu vzniku chýb alebo k prevencii pred ich vznikom.