Inovačná politika a konkurencieschopnosť Slovenska - Borovský, Juraj
Konkurencieschopnosť a shopnosť tvoriť konkurenčnú výhodu, ktorej hodnotiacim prvkom je inovatívosť. Inovácie ako prostredníci udržania medzinárodnej konkurencie. Rozdiely v národných ekonomických štruktúrach. Inovačná aktivita SR a príčiny jej nedostatočnosti.