Využívanie dotácií a grantov zo štátneho rozpočtu na financovanie organizácií tretieho sektora - Bukovová, Sylvia, 1959-
Problematika konsolidácie finančných vzťahov medzi verejným a mimovládnym tretím sektorom. Účasť štátu na financovaní neziskových organizácií. Zákon č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy. Priama a nepriama forma podpory.