Place branding and management of tourism destination - Slovak city - Bratislava - Novacká, Ľudmila, 1953-
Prezentácia Bratislavy ako turistickej destinácie. Charakteristické znaky Bratislavy. Požiadavky, osobnosti, turistická destinácia. Negatíva a pozitíva Bratislavy pre návštevníkov Slovenska. Súčasná situácia.