Geopolitické reflexie v kontexte európskej integrácie I - Čiderová, Denisa, 1977-
Flexibilná integrácia v EÚ - endogénna a exogénna. Vymedzenie pojmu geopolitika. Historické vymedzenie pojmu geopolitika.