Historický vývoj a súčasné ponímanie expresných služieb - Furdová, Lucia, 1984-
Príspevok približuje prvotný impulz rozvoja expresných služieb z historického hľadiska a taktiež ich zaradenie podľa klasifikácie WTO, EÚ, NACE, či OECD. Taktiež sa zameriava na vymedzenie faktorov, ktoré v súčasnosti ovplyvňujú vývoj expresných služieb.