Prečo na zlatom štandarde stále záleží - Lewis, Nathan
Čo je zlatý štandard. Cieľ zlatého štandardu. Rovnaká cena zlata nezávisle od jeho vlastníka. Účel zlatého štandardu - vytvoriť menu s dokonale stabilnou hodnotou. Prečo v súčasnosti zlatý štandard nikto nepoužíva.