Exportná cena v podmienkach stratégie modrého oceánu (BOS) - Hansenová, Heda
Určenie priaznivého vzťahu medzi profitovo orientovanými stratégiami prosperujúcich firiem a novou potenciálnou štruktúrou exportných cien. Stratégia modrého oceánu (BOS), stratégia červeného oceánu. Základné atribúty BOS. Nová štruktúra exportnej ceny.