Bez siete to nepôjde - Rebroš, Marcel
Ako môžu informačné a komunikačné technológie pomôcť realizovať vytýčené stratégie. Širokopásmové pripojenie internetu - digitálna infraštruktúra pre 21. storočie. Koncept prepojenej krajiny. Zmeny, ktorým sa musia spoločnosti prispôsobiť - výhľad do roku 2020. Zdroje konkurenčných výhod v budúcnosti - vysoká pridaná hodnota, personalizované produkty a služby, nový spôsob manažmentu vzťahov so zákazníkmi a znalostný manažment. Dôležitosť spolupráce - kolaboratívne podnikateľské modely.