Economic Performance and Competitiveness in Europe - Some Polemic Issues - Muchová, Eva, 1961-
Reálna konvergencia a jej význam v európskom kontexte. Konkurencieschopnosť v eurozóne - niektoré problémy. Ekonomický rast a mechanizmus menového kurzu - implikácie pre eurozónu. Vplyv globálnej finančnej krízy na európsku ekonomiku.