Ochrana spotrebiteľa vo vzťahu k subjektom pôsobiacim na kapitálovom trhu - Baňárová, Ľubica
Dôvody ochrany spotrebiteľa na kapitálovom trhu. Ciele ochrany spotrebiteľa na kapitálovom trhu. Predpisy upravujúce ochranu spotrebiteľa na kapitálovom trhu.