Reaction of Slovak public to the proposal financial statements presentation model - Kucková, Alena
IASB - International Accounting Standards Board, FASB - Financial Accounting Standards Board. Snaha o zjednotenie prezentácie účtovnej závierky. Projekt prezentácie účtovnej závierky. Metodológia. Výsledky prieskumu.