K validite výsledkov obalovej analýzy dát pri meraní technickej efektívnosti - Boďa, Martin
Vymedzenie obalovej analýzy dát (DEA: Data envelopment analysis). Postup generovania dátovej vzorky a spôsob merania efktívnosti pomocou neváženého výstupne orientovaného SBM modelu s variabilnými výnosmi z rozsahu.