Vývoj tržieb v potravinárskom priemysle SR v období 2000 až 2010 - Chajdiak, Jozef
Analýza vývoja objemu tržieb. Analýza sezónnosti tržieb v potravinárskom priemysle. Sezónne indexy v potravinárskom priemysle SR.