Kroky vedúce k strategickému prístupu k CSR - Liptáková, Elena
Autorka sa snaží prispieť praktickými radami ako implementovať CSR s konkrétnymi odporúčaniami, ktoré môžu viesť k predchádzaniu ďalšej hospodárskej krízy, či celkovo úplnému úpadku hodnôt. Strategický prístup k CSR.