Analýza veľkoobchodnej ceny elektrickej energie - Lištiak, Peter
Autor sa venuje jednorovnicovému ekonometrickému modelu, ktorého podstatou je zachytiť vzťah medzi energetickými zdrojmi a cenou elektrickej energie. Analýza veľkoobchodnej ceny elektrickej energie, význam výsledkov analýzy pre veľkoobchodný trh so slovenskou elektrinou.