Porovnanie miery nezamestnanosti v Košickom regióne a v Slovenskej republike - Ižaríková, Gabriela
Pozícia Košického kraja v regionálnej štruktúre Slovenska, konkrétne v oblasti nezamestnanosť. Prieskum nezamestnanosti v Košickom kraji v rámci Slovenska a taktiež analýza vnútorných diferenciácií v rámci kraja.