Valuation of non-current tangible and intangible assets in public sector accounting - Krišková, Zuzana
Hodnotenie základného hmotného a nehmotného majetku. Odpisy základného hmotného a nehmotného majetku. Zásoby základného hmotného a nehmotného majetku. Subjekty verejného sektora.