Stratégie transnacionálnych korporácií a aktuálne výzvy na príklade retailového vodcu na Slovensku - Pappová, Alexandra
Typy stratégií transnacionálnych korporácií - globálna, medzinárodná, transnacionálna, multinárodná. Koncepcia eminentného úspechu spoločnosti Tesco. Pozície troch najsilnejších konkurentov v segmente hypermarketov na Slovensku. Silné a slabé stránky spoločnosti Tesco na slovenskom trhu, príležitosti a hrozby pre spoločnosť Tesco.